fisikon

Εκδηλώσεις για Ιούνιος 2024

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

1ο Συνέδριο Real Estate

29/11/2023

Το Capital.gr και το Forbes Greece σας προσκαλούν στο 1ο Συνέδριο Real Estate, με θέμα «Το Παρόν – το Μέλλον και οι Προκλήσεις του Real Estate». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023, στις 10.00 π.μ., στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη 1), στην Αίθουσα «Banquet».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

10.30 π.μ.

Χαιρετισμός – Κωστής Χατζηδάκης (Υπουργός Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών)

11.00 π.μ. – 11.45 π.μ.

1o Πάνελ: Η ανάπτυξη του real estate στην Ελλάδα. Οι προοπτικές και οι νέες τάσεις στην αγορά ακινήτων. To νέο επενδυτικό στοίχημα της αγοράς και πώς θα αποφευχθεί ο κίνδυνος μιας νέας «φούσκας».

Συμμετέχουν: Ε. Αρώνες (Hellenic Properties), Γ. Δεληκανάκης (Southrock Asset Management), Θ. Μητράκος (Τράπεζα της Ελλάδος), Γ. Μητσοτάκη (Όμιλος Intrakat), Λ. Τσιτσογιαννοπούλου (PwC Greece)

Συντονίζει: Γιώργος Λαμπίρης, Δημοσιογράφος Capital.gr

11.50 π.μ. – 12.35 μ.μ.

2ο ΠάνελΗ σημασία και η συνεισφορά των ΑΕΕΑΠ στη δημιουργία σύγχρονου προϊόντος και τα εργαλεία για την ανάπτυξη της κτηματαγοράς. Ζητούμενες αλλαγές στο θεσμικό και το φορολογικό πλαίσιο και η πορεία ψηφιοποίησης ακινήτων για την βέλτιστη λειτουργία τους.

Συμμετέχουν: Β. Ηλιόπουλος (BluPeak Properties), Χ. Θεοχάρης (Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών), Σ. Παραδιάς (ΠΟΜΙΔΑ), B. Σαλακά (Karatzas & Partners Law Firm), Κ. Τζέμου (Prodea Investments)

Συντονίζει: Χάρης Φλουδόπουλος, Δημοσιογράφος Capital.gr

12.40 μ.μ. – 13.00 μ.μ.

In conversationΤουριστικές Επενδύσεις και Περιφερειακή Ανάπτυξη. Ο σχεδιασμός και η στρατηγική για την ανάδειξη της χώρας σε ιδανικό προορισμό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Οι κίνδυνοι καταστροφής του περιβάλλοντος από την ανεξέλεγκτη δόμηση και οι τρόποι ελέγχου με στόχο την επίτευξη μιας ισόρροπης ανάπτυξης.

Ο Σπύρος Δημητρέλης, Διευθυντής του Capital.gr, συζητάει με τον Χάρη Σιγανό, Πρόεδρο και Διευθύνoντα Σύμβουλο της Zeus International.

13.05 μ.μ. – 13.55 μ.μ.

Face to Face: Αστικές αναπλάσεις – Πώς μπορούν να μεταμορφωθούν περιοχές του αστικού ιστού. Κίνητρα για την αναβίωση εγκαταλελειμμένων κτιρίων και περιοχών. Η περίπτωση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

O νέος Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, συζητάει με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Dimand, Δημήτρη Ανδριόπουλο.

Συντονίζει: Ελένη Μπότα, Δημοσιογράφος Capital.gr

14.00 μ.μ. – 14.40 μ.μ.

Break

14.45 μ.μ. – 15.30 μ.μ.

3ο ΠάνελΟ ρόλος των servicers στην ελληνική αγορά ακινήτων – Το χαρτοφυλάκιο real estate που διαχειρίζονται και οι προοπτικές του – Το θεσμικό πλαίσιο και οι προκλήσεις για την απόδοση των servicers.

Συμμετέχουν: Θεόδωρος Αθανασόπουλος (Cepal), Θ. Αλαμπάση (Ειδική Γραμματεία Ιδιωτικού Χρέους), T. Πανούσης (DoValue)

Συντονίζει: Βάσω Αγγελέτου, Δημοσιογράφος Capital.gr

15.35 μ.μ. – 16.20 μ.μ.

4ο ΠάνελΗ βιώσιμη ανάπτυξη στο real estate. Γιατί αποτελεί μονόδρομο το ESG στην αγορά ακινήτων. Παρουσίαση επιλεγμένων case studies και projects στην Ελλάδα πιστοποιημένων κτιρίων (LEED Certificate). Tα πλεονεκτήματα που προσφέρουν στους χρήστες-εργαζόμενους, καθώς και στην τοπική κοινωνία.

Συμμετέχουν: Γ. Βιτούλας (Arbitrage Real Estate), Α. Έντμοντς (Dimand), Σ. Πιερή (Pieris.Architects), Δ. Σακίπης (PwC Greece)

Συντονίζει: Ελένη Μπότα, Δημοσιογράφος Capital.gr

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΔΕΗ – INTRAKAT – PwC Greece

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ARBITRAGE – BLUPEAK – CEPAL – DIMAND – DOVALUE – HELLENIC PROPERTIES – KARATZAS & PARTNERS LAW FIRM – PRODEA – SOUTHROCK – TRADE ESTATES – ZEUS

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
29/11/2023
Ιστότοπος:
https://www.eventora.com/el/Events/forbes-1st-real-estate-conference

Χώρος Διεξαγωγής

Μέγαρο Μουσικής Αθηνων